Om Käkpartiet
Käkpartiet föddes när ett gäng matälskare bestämde sig för att upptäcka vilka kulinariska upplevelser Stockholm och varandras kök hade att erbjuda.
Tjugo stockholmare tipsade om, anordnade och bjöd på olika matupplevelser av olika typer. Det har varit hemlagat, restaurangbesök, asiatiskt, italienskt, svenskt, franskt, mauritiskt, argentinskt, m.m.
Käkpartiet, nu i bloggform, är inte en avveckling eller en ny fas av denna fantastiska grupp, utan ännu en form av kärleksförklaring till mat och till de som kontinuerligt arbetar för att mat ska vara god och nyttig.
Käkpartiet är rummet där vi vill lyfta matrelaterade frågor, organisationer och personer som antingen redan har belysts eller som ännu inte har fått den uppmärksamheten som de förtjänar. Kockar, recept, restauranger, gatukök, människor, tankar, råvaror, handlare, ekologiskt, händelser, nytänkande, matupplevelser och allt som kan göra oss till bättre och mer medvetna matmänniskor.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)